Rukometaši BiH otputovali u Finsku po pobjedu

Utakmica na rasporedu sutra

Rukometaši BiH otputovali u Finsku po pobjedu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je otputovala u Finsku.

Našu reprezentaciju sutra od 17 sati i 30 minuta očekuje utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine u kojoj će imperativ biti isključivo pobjeda, jer bi svaki drugi rezultat protiv Finske označio kraj našim nadanjima da možemo izboriti plasman.

U Finsku je otputovalo 18 igrača: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Alen Ovčina, Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Duško Čelica, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Saša Marjanac, Josip Perić, Marko Panić, Anes Bečić, Muhamed Zulfić i Kosta Savić.

Selektor Bilal Šuman će za utakmicu odabrati 16 rukometaša i to nakon večerašnjeg treninga koji je zakazan za 20:30 sati.

Podsjetimo, BiH će sa Finskom igrati dvije utakmice uzastopno. Drugi meč je na rasporedu 7. maja u Goraždu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi