Rukometaši će se ponovo pripremati u Mostaru

Marković će uskoro saopštiti spisak

Rukometaši će se ponovo pripremati u Mostaru

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će početkom aprila odraditi pripreme u Mostaru.

Nakon uspješno odigranih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. godine i plasmana u baraž, u kojem će reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati protiv reprezentacije Švedske, tokom EHF sedmice ponovo gostovati u Mostaru.

 

Sportski savez Grada Mostara i Grad Mostar su bili domaćini najboljim bh. rukometašima pred nastup na SP u Kataru 2015. te uoči kvalifikacija za SP u Francuskoj 2017. godine odigranim početkom ove godine.

Selektor reprezentacije BiH Dragan Marković se u narednih nekoliko dana saopštiti spisak igrača na koje će računati u predstojećim izazovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi