Rukometaši Crne Gore u Izraelu doživjeli prvi poraz
Foto: Vijesti.me

Kvalifikacije za EP

Rukometaši Crne Gore u Izraelu doživjeli prvi poraz

Edmir Škorić

Nakon tri pobjede, rukometaši Crne Gore doživjeli su prvi poraz u kvalifikacijama za Euro 2014. godine, koji se igra u Danskoj.

Iako su uspjeli da savladaju Izrael u Morači, Crnogorci su poraženi u Izraelu, kojem je ovo bila prva pobjeda. Izrael je slavio sa 28:25, premda su gosti imali 12:11 vodsto na poluvremenu.

 

Najbolji i najefikasniji u redovima Crne Gore bio je Igor Marković sa 12 pogodaka, dok je Ševaljević postigao tri, a po dva Melić, Kapisoda, Roganović i Marko Lasica. Smoler je predvodio Izraelce sa 10 golova.

 

Izabranici Zorana Kastratovića i dalje sudbinu drže u svojim rukama, obzirom da im je do kraja dovoljna i domaća pobjeda nad Njemačkom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.