Rukometaši gosti na manifestaciji

Izbor za najbolje fudbalere BiH

Rukometaši gosti na manifestaciji

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija BiH trenutno se u Sarajevu priprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2011. godine u Švedskoj, a večeras će naši reprezentativci biti specijalni gosti na dodjeli nagrada za najbolje fudbalere BiH u 2009. godini.

"Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama u našem glavnom gradu i mi smo odlučili cijelu momčad zajedno sa stručnim štabom pozvati na večerašnju manifestaciju, a oni su poziv prihvatili sa oduševljenjem", rekao je urednik SportSport.ba Mirza Dautbegović, dok je selektor našeg rukometnog nacionalnog tima Vojislav Rađa za naš portal istakao:

"Mi smo zahvalni na pozivu i prijatno iznenađeni. Imamo trening večeras, ali ćemo uspjeti pojaviti se na manifestaciji. Osjećam veliko zadovoljstvo zbog toga što smo pozvani na ovako jednu značaju sportsku manifestaciju i doista se nadam da će izbor za najboljeg fudbalera BiH iz godinu u godinu biti sve značajniji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.