Rukometaši Srbije okupili se u Beogradu
Momir Ilić predstavljat će najveću opasnost za naš tim

Uoči meča protiv BiH

Rukometaši Srbije okupili se u Beogradu

Adnan Beganović

Selekcija Srbije, protivnik naše rukometne reprezentacije u predstojećim duelima kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Austriji 2010. godine, okupila se danas u Beogradu.

Sa prvobitnog spiska selektora naših istočnih susjeda, Jovice Cvetkovića, na prvom okupljanju nisu se pojavili povrijeđeni Marko Ćuruvija i Milan Ćorović.

Cvetković je odlučio da ne poziva nove igrače, tako da će Srbija u duele sa bh. timom ostati sa jednom opcijom manje na pozicijama lijevog krila i desnog beka.

Reprezentacija Srbije za Sarajevo će krenuti u srijedu ujutro, a trenirat će u Kovilovu, gdje je u utorak zakazana i konferencija za štampu.

Spisak reprezentativaca Srbije
Golmani: Pejanović, Stanić, Marjanac;
Krila: Marković, Prodanović, Stanojević i Kojić;
Bekovi: Ilić, Bojinović, Vučković, Anđelković, Mitrović, Vujin, Stojanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.