Rukometna reprezentacija BiH protiv Španije u Banjoj Luci?

Najavio generalni sekretar

Rukometna reprezentacija BiH protiv Španije u Banjoj Luci?

Edmir Škorić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla bi svoj kvalifikacioni meč odigrati u Banjoj Luci.

Postoje realne šanse da BiH sredinom naredne godine selekciju Španije ugosti u dvorani Borik u Banjoj Luci, a to je potvrdio i generalni sekretar Rukometnog saveza naše zemlje.

"Moja želja je da se utakmica sa Španijom igra u Banjoj Luci u Boriku. Mislim da ne postoji nijedan razlog da se to ne desi. Hoće li se to nekom sviđati ili ne, zaista me ne interesuje. To je moj lični stav i nemam dileme po tom pitanju", rekao je Karačić.

Nažalost, nakon poraza od Austrije naše šanse za plasman na EP svedene su na minimum, ali bit će zaista veliki korak za bh. sport ukoliko rukometaši protiv Španije budu igrali pred banjolučkom publikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi