Rukometni dres odlazi u Visoko

Prijatelji nagrađuju

Rukometni dres odlazi u Visoko

Sponzorski tekst

Evropsko rukometno prvenstvo je završeno, a u Austriji, na žalost, nismo imali priliku gledati i našu selekciju. Ipak, Sparkasse i SportSport.ba opremaju vas za slijedeće izazove koji su pred napim rukometašima.

I ove sedmice poklonili smo jedan dres muške rukometne reprezentacije BiH, a u narednoj sedmici poklanjamo još jedan. Ime sretnog dobitnika i način na koji i vi možete osvojiti dres čitajte u nastavku.

Sve što trebate uraditi da biste i ove sedmice imali mogućnost da osvojite dres rukometne reprezentacije BiH, jeste da se registrujete i sačekate naše sedmično izvlačenje. Kliknite OVDJE, registrujte se i učestvujte već u trećem krugu nagradne igre.

Uz vrijedne sedmične nagrade, svi učesnici koji se tokom kvalifikacijskog ciklusa registruju imaju mogućnost osvojiti i najvrjedniji poklon: put sa rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine na kvalifikacijsku utakmicu po vlastitom izboru.

Ime dobitnika iz ove sedmice biće objavljena za 7 dana na portalu SportSport.ba, a za učešće u prošloj sedmici nagrađen je:

Sedin Smajlović (Visoko)

Sretni dobitnik će biti kontaktiran tokom dana, te obavješten o načinima preuzimanja svog dresa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.