Rummenige ima savjet za Schweinsteigera

Predsjednik Bayerna

Rummenige ima savjet za Schweinsteigera

Karl-Heinz Rummenige smatra da je Bastianu Schweinsteigeru najbolje da u januaru napusti Manchester United. 

Nijemac je odlukom Mourinha ponovo vraćen u prvi tim Manchester Uniteda, međutim male su šanse da će se naigrati u nastavku sezone i upravo iz tog razloga mu predsjednik Bayerna savjetuje da napusti na zimu Old Trafford. 

"Želim mu da pređe u drugi tim u narednom prijelaznom roku. Teško je kada je smjena generacija, ali i kada imaš menadžera sa čudnim stavom. Moraš uvijek da budeš razuman", kazao je Rummenige za sportski list Bild. 

Schweinsteigeru ugovor sa Manchester Unitedom važi do 2018. godine, a do sada je imao konkretne ponude iz Kine i SAD-a.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti