Rummenigge: Bayern ne planira dovesti Lewandowskog

U Dortmundu odahnuli

Rummenigge: Bayern ne planira dovesti Lewandowskog

A. Haznadarević

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge odbacio je navode medija da njegov klub želi dovesti napadača Borussije Dortmund Roberta Lewandowskog. 

Poljski reprezentativac ima ugovor s Borussijom do juna 2014., a mediji pišu o mogućnosti njegovog prelaska u Bayern ili Manchester United. 

 

"Bayern ne planira da pregovara s Borussijom Dortmund o transferu Lewandowskog", kazao je Rummenigge za Bild.

 

Izvršni direktor Borussije Hans-Joachim Watzke odahnuo je nakon što je saznao za ovu vijest.

 

"To je odlično. Mi također ne želimo da čujemo ništa iz Bayerna." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Sportski direktor njemačkog prvaka Michel Zorc u subotu je izjavio da nije siguran da li će 24-godišnji igrač odlučiti da produži ugovor s klubom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.