"Bayern - Borussija je nivo iznad Barcelona - Real Madrid"

Hrabra izjava

"Bayern - Borussija je nivo iznad Barcelona - Real Madrid"

A. Čaušević

Utakmice Bayern - Borussija i Barcelona - Real Madrid su najveći susreti njemačkog, odnosno španskog fudbala.

Direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge dao je poprilično hrabru izjavu kazavši da je trenutno njemački Klassiker kvalitetnija od španskog El Clasica.

"Svi smo pomalo ljubomorno gledali u Španiju kada igraju Real i Barcelone, ali mislim da je sada Borussija - Bayern također Klassiker."

"Nedavno smo odgirali odličnu utakmicu, a dan kasnije su igrali Real - Barca i jednostvno se nije moglo porediti kvalitetom."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Može reći da je bundesligaška verzija trenutno nivo iznad", poručio je Rummenigge.

Posljednjih pet El Clasica donijelo je svega deset golova, dok je na okršajima Bayerna i Borussije, također na posljednjih pet mečeva viđeno čak 17 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
smijesno...pa ta Borusija ne moze da igra protiv 9 plasiranog Lazija ljudi ih razbili u 2 tekme hahaaaaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti