Rummenigge: Muller mora biti bolji u 2017.

Kritikovao zvijezdu Bayerna

Rummenigge: Muller mora biti bolji u 2017.

Njemački napadač Thomas Muller igra veoma loše ove sezone.

Muller je odigrao 13 mečeva u Bundesligi te je postigao samo jedan pogodak. Upravo zbog toga sinoćnju utakmicu protiv RB Leipzig odgledao je sa klupe.

Kritike na njegov račun uputio je i Karl-Heinz Rummenigge.

"Potrbno nam je u današnje vrijeme 16,17 ili 18 kvalitetnih fudbalera. Mi imamo mnogo fudbalera vrhunske kvalitete. To znači da će se često desiti da dva ili tri fudbalera ne budu u timu i da će biti nesretni. To bi im trebala biti motivacija da poprave svoju igru u 2017. godini. To je slučaj i sa Mullerom", rekao je Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Bayern nakon sinoćnje pobjede protiv Leipzig potvrdio dominaciju u Bundesligi te je ostao usamljen na vrhu tabele sa 39 bodova iz 16 odigranih kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi