Rumuni spremni za duel sa Zmajevima

Isprobali travnjak Bilinog polja

Rumuni spremni za duel sa Zmajevima

Na stadionu Bilino Polje večeras je reprezentacija Rumunije održala svoj posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Atmosfera u rumunskom taboru, bar po onom što se moglo vidjeti na treningu, je doista dobra, a zbog lakših povreda istom nisu prisustvovali Interov stoper Cristian Chivu i Fiorentinin napadač Adrian Mutu.

Korisne informacije za sve navijače koji misle sutra dolaziti na utakmicu privatnim automobilima su te da će većina ulica koje su povezane sa stadionom biti zatvorene već od 16 sati pa sve do okončanja utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.