Runić otišao iz Borca, traži novi klub

Želio veću minutažu

Runić otišao iz Borca, traži novi klub

A. Čaušević

U nastavku sezone dres FK Borac definitivno neće nositi Nebojša Runić.

Iako je imao važeći ugovor, ovaj stasiti defanzivac odlučio je da ode negdje gdje će imati veću minutažu i u bh. premijerligašu na kraju su mu izašli u susret.

Tako se Runić neće naći u avionu kojim će crveno-plavi odletjeti danas za Tursku na završni dio priprema, a pitanje novog angažmana bi trebao riješiti veoma brzo.

"Otvoren sam za sve opcije, ima već kontakta s nekim klubovima, pa ćemo vidjeti", poručio je Runić koji je svom, sada već bivšem, klubu poželio sreću u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Runić je inače dijete Borca, za ovaj klub je odigrao više od 70 zvaničnih utakmica, a kroz karijeru imao je priliku i da se okuša u inostranstvu. U Grčkoj je nastupao za AO Chaniju i Diagoras.

Također, svojevremeno je bio i mladi reprezentativac BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi