Rusi jaki, ali ne i nepobjedivi
Rukometna reprezentacija BiH ima male šasne za odlazak na EP

Kvalifikacija ze EP 2010. godine

Rusi jaki, ali ne i nepobjedivi

Rukometna selekcija Bosne i Hercegovine igra večeras susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Rusije.

Ovo je za izabranike selektora Halida Demirovića veoma bitna utakmica, jer bh. timu trebaju pobjede nad Rusijom večeras, te nad Farskim Ostrvima. Međutim, da bi BiH vidjela Evropsko prvenstvo potrebno je da Italija savlada Srbiju, što je, realno, teško za očekivati.

“Večeras ćemo se zeničkoj pubilici i veoma jakoj selekciji Rusije pokušati predstaviti u najboljem svijetlu. Znamo da nismo u najizglednijoj poziciji da izborimo učešće na Evropskom prvenstvu, ali u svakom slučaju, daćemo sve od sebe”, rekao je selektor bh. reprezentacije Halid Demirović.

Utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Austriji između Bosne i Hercegovine i Rusije igra se večeras sa početkom u 20 sati u zeničkoj Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.