8

Komentari (8)

Drakula
Mrtve ebem svskom reprezentativcu BiH i navijacima koji ih podrzava
topnik1980
Sam sebi natakni svoju mamicu
prvenac
Mama ti pada u finišu
Dtox
ovi polurusi ima da rijese tekmu u prvih 45 min. Bice gusto bice 0-5
Sanska_Prangija
Cuj padamo, protiv portugala nismo primili ni jedan u drugom pv ?????
Keno_10
Pa mi smo vam zabili u finišu utakmice kad smo igrali 1:1. Samo tada nije bila historijska utakmica, zato će mo vam zabiti na početku 1:0 i na samom finišu opet 2:0. A vašim napadačima će se smučiti zivot, jer će te prvi put u zivotu upoznati BOSANSKI INAT!! Kad naši uspore bicujemo ih sa tribina!!! Ovo će vam biti pakao!!
USABIH
Daj Boze da tako bude, ali ja nista nekcekujem od ove utakmice. A u drugoj utakmici Island ili Isreal nasi ce da pobjede jel nece biti istoriska utalmica... moj tip je 1:2 za njih.. Nadam se cudu 2:1 za nas gol u 88 minuti Dzeko...
HamzaVojvoda
Tako je idemo Bosna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.