Prvotimci FK Sarajevo spremni za Zrinjski

Rustemović i Kovačević složni: Idemo na pobjedu!

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo održana je konferencija za medije uoči predstojeće utakmice šesnaestine finala Kupa BiH.

Nakon trenera Almira Hurtića, svoj riječ dobili su prvotimci Edin Rustemović i Adnan Kovačević koji su svjesni da ih očekuje težak zadatak u Mostaru. 

"Zrinjski je dobra ekipa, ali sam siguran da ćemo biti pravi. Idemo na pobjedu i prolazak dalje, iako Zrinjski slovi za jednu od najkvalitetnijih ekipa. Nema favorita u ovoj utakmici" izjavio je Rustemović.

Kovačević najveću opasnost vidi u Mešanoviću, Zakariću i Todoroviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čeka nas teška utakmica, ali ako budemo pravi kao u posljednje dvije utakmice, ne bi trebalo biti problema. Nadam se pozitivnom rezultatu, a najveću opasnost vidim u Mešanoviću, Zakariću i Todoroviću. Zrinjski je nas je pobijedio na Koševu, ima izuzetno dobru odbranu, ali napad je na našoj strani", zaključio je Kovačević.

Utakmica između Zrinjskog i Sarajeva na rasporedu je u srijedu u Mostaru s početkom u 19:00 sati. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.