Okić: Zadovoljan sam, izlazimo iz rezultatske krize

U Bijeljini se upisao u listu strijelaca

Okić: Zadovoljan sam, izlazimo iz rezultatske krize

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, FK Sarajevo, u 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Bijeljini su rezultatom 3:0 savladali Radnik.

Nakon pobjede nad Borcem na Koševu, izabranici Almira Hurtića su savladali i Radnik, te su se priključili borbi za sami vrh premijerligaške tabele, a u listu strijelaca u Bijeljini se upisao i Ševko Okić.

"Naravno, zadovoljan sam poslije naše dobre partije i visoke pobjede. Igrali smo dobro kao tim i sve je bilo u skladu sa ranijim dogovorom i pripremama za samu utakmicu. Od prve minute smo znali šta želimo. Nastupili smo borbeno, agresivno, što nam se na kraju isplatilo, te smo slavili rezultatom 3:0. Izlazimo iz rezultatske krize i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim parijama", istakao je Okić.

"Svaki gol za napadaču daje dodatno sampouzdanje, pa tako i meni. Sretan sam zbog gola, ali to je u drugom planu. Bitan je kolektiv i činjenica da je forma ekipe u uzlaznoj putanji", dodao je ofanzivni fudbaler koji u posljednje vrijeme igra sve bolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će u srijedu u okviru šesnaestine finala Kupa BiH u Mostaru snage odmjeriti sa Zrinjskim.

"Dvije najkvalitetnije bh. ekipe će igrati u srijedu, tako je žrijeb htio i mi idemo u Mostar s ciljem da odigramo što bolje i da pokušamo proći u narednu rudnu takmičenja. Biće sigurno tvrda i teška utakmica, u kojoj će proći ona ekipa, koja u završnici bude pribranija", zaključio je Okić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.