Rustemović: Sretan sam zbog prvijenca

Sarajevo slavilo u Zvorniku

Rustemović: Sretan sam zbog prvijenca

Edmir Škorić

FK Sarajevo je u 16. kolu Premijer lige BiH gostovao u Zvorniku, te je savladao domaći Drinu s 3:1.

Bordo tim ostaje u samom vrhu nakon današnje pobjede, a gol protiv bivšeg kluba postigao je veznjak tima s Koševa Edin Rustemović, dok je šansu u dresu gostiju dobio i mladi Vedad Gljiva.

"Sretan sam zbog svog prvog gola u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo. Na današnjoj utakmici smo pokazali borbenu i agresivnu igru i također sretan sam zbog nova tri boda, koja smo osvojili", kazao je Rustemović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mnogo sam sretan zbog svog debija i naše današnje pobjede na ovom teškom gostovanju. Zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanom povjerenju, istakao je mladi Vedad Gljiva nakon debija u bordo dresu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.