Golman Borca nakon utakmice

Ružić: Ostavili smo srce na terenu i nećemo sada stati

Branimir Ružić je bio ponajbolji pojedinac Borca u sve tri utakmice protiv Sarajeva.

Golman Borca je zaustavio napadače Sarajeva u tri utakmice, u kojima je primio svega dva gola. Sinoć je kapitulirao, no Banjolučani su s jednim primljenim golom prošli u polufinale Kupa.

"Pokazali smo da se možemo nositi s velikim protivnicima. Ostavili smo srce na terenu. Nećemo ovdje stati, idemo dalje. Ako dođemo u finale Kupa, zašto ne osvojiti?", kazao je Ružić, koji ne želi da komentariše navodno loše stanje u Sarajevu i mogućnost otkaz Mehi Kodri.

"To je pitanje za njih i njihovu upravu. Oni su jako kvalitetna ekipa, čestitam im na dobroj igri. No, mi gledamo sebe, idemo dalje. Čeka nas utakmica s Travnikom i uz pomoć naših navijača želimo tri boda", dodao je golman Borca.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Želja za polufinalni par? “Sve ekipe u polufinalu su najbolje u ovom trenutku. Tu nema prevelike razlike. Ako želimo Kup, moramo sve pobijediti i zato je svejedno ko će nam biti protivnik”, dodao je sjajni golman Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.