Ružna strana dočeka hrvatskih igrača u Zagrebu
Foto: EPA

Sve predugo traje

Ružna strana dočeka hrvatskih igrača u Zagrebu

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske osvojila je srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što je historijski uspjeh za ovu selekciju.

Igrači Hrvatske danas su doputovali u Zagreb gdje su im navijači priredili nevjerovatno slavlje. Međutim, dolazak s aerodroma do Trga bana Jelačića još uvijek nije završen i traje već pet sati.

Pojedini navijači Hrvatske su ljuti što se sve tako odužilo jer su se počeli okupljati na Trgu još jutros u deset sati. Zanimljivo da je Hitna pomoć imala čak preko 500 intervencija, a bilo je dosta onih kojima je pozlilo.

Ružne slike stižu s dočeka selekcije Hrvatske, a redari izvlače ljude kojima je pozilo im velike mase navijača na Trgu bana Jelačića. Ono što je otežalo stvari jeste nestanak vode u centru glavnog grada Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi