RvP ponovo u Premiershipu?
Foto: EPA

Stoke želi holandskog napadača

RvP ponovo u Premiershipu?

Midhat Šljivak

Holandski napadač Robin van Persie već dugo se povezuje s odlaskom iz turskog velikana Fenerbahčea.

Iskusni napadač će kako stvari stoje napustiti Istanbul ovog ljeta, a mnogobrojni klubovi se povezuju kao njegove potencijalne destinacije.

Najčešće se spominje povratak u Premiership, gdje je i stekao fudbalsko ime igrajući za Arsenal i Manchester United. Interes za njega je veliki, a posljednji u nizu klubova koji žele RvP-a je Stoke City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub sa Britannia stadiona će u narednim danima poslati službenu ponudu za 32-godišnjeg napadača koji je prošlog ljeta stigao u redove Fenera, ali gdje je od samog početka pokazivao nezadovoljstvo.

On će vjerovatno napustiti Fener do kraja prelaznog roka, a ostaje nam da vidimo gdje će nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije