RvP poručio Solskjaeru: Ovo nije trenutak za smijeh...
Foto - BT Sports

Holanđanin iskreno prema menadžeru Uniteda

RvP poručio Solskjaeru: Ovo nije trenutak za smijeh...

M. Šljivak

Manchester United sinoć je lagano poražen od Arsenala na Emiratesu.

U borbi velikih i posrnulih rivala Topnici su lagano slavili sa 2:0, a nakon meča je zanimljiv komentar imao nekadašnji fudbaler oba tima Robin van Persie.

RvP je imao itekako zanimljivu poruku za menadžera Crvenih đavola Olea Gunnara Solskjaera. Poručio mu je da nema razloga za smijeh nakon loše igre njegovog tima.

"Kada ga slušam Ole mi zvuči kao veoma dobar momak. Volio bih ga vidjeti da je ponekad i ljut. Vidio sam osmijen na licu nakon ovakve na utakmice. Ovo nije trenutak za smijeh", rekao je Van Persie za BT Sports i dodao je:

"Unitedu treba pravi plan igre i malo straha od trenera. Trebaju znati ako ne istrče kako treba ili ako ne dodaju kako treba, da ih čeka kazna i da ih neće biti u narednoj utakmici", poručio je RvP.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Legendarni holandski fudbaler je od 2004. do 2012. godine nosio dres Arsenala, a zatim je prešao u Manchester United, gdje se zadržao do 2015. godine.

Ukupno je za oba tima odigrao 383 utakmice i postigao je 190 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
ubio ih Mesut i Kolašinac,šta ćeš.Baliska posla,uvjek naj bolji.Neka su zdravi i živi,i uvjek naj bolji..?
0 1
larokblum
Puče bruka !!! Auuuuuuu...... 2:0 .
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi