Ryan Giggs igrao protiv oca i sina

Samo Ryan Giggs to može

Ryan Giggs igrao protiv oca i sina

M. Šljivak

Legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs, već je preko dvije decenije neizostavni član Crvenih đavola.

Prije nekoliko dana je Giggs u susretu s Crystal Palaceom igrao protiv Toma Incea. Ništa tu ne bi bilo interesantno da nije u pitanju sin nekadašnjeg fudbalera Uniteda i reprezentativca Engleske Paula, s kojim je sjajni Velšanin bio saigrač u Crvenim đavolima.

Paul Ince je nosio dres Manchester Uniteda šest godina (1989. - 1995.), a 1992. godine se rodio Tom u engleskom gradu Stockportu. Giggs je upisao debi 1991. godine u dresu Uniteda, a upravo je Ince te godine komandovao veznim redom Uniteda. Naravno, niko nije mogao ni naslutiti da će Giggs igrati protiv mlađeg Incea, dvije decenije kasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga je stariji Ince igrao i protiv Giggsa kao igrač velikog rivala Liverpoola, te Middlesbrougha, a sada gotovo 20 godina nakon toga, Ryan je igrao i protiv njegovog sina, Toma, koji nosi dres Crystal Palacea.

Neuništivi Ryan Giggs...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije