Ryan Giggs konačno pronašao trenerski angažman?

Na korak od Swanseaja

Ryan Giggs konačno pronašao trenerski angažman?

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Ryan Giggs, nakon odlaska sa Old Trafforda još uvijek nije pronašao prvi trenerski angažman.

Giggs je nakon završetka karijere bio asistent Louisu van Gaalu na klupi Crveni đavola, ali je nakon odlaska holandskog stručnjaka i on ostao bez posla. Iako se špekulisalo prethodnih mjeseci da je kandidat za mjesto trenera nekoliko engleskih klubova na kraju se to nije desilo.

Međutim, engleski mediji navode da bi Giggs konačno mogao dobiti svoj prvi trenerski angažman jer je Swansea večeras uručio otkaz Bobu Bradleyju. Navodno, upravo je Giggs prvi kandidat da preuzme upražnjeno mjesto trenera u Swanseaju.

Bradley je prije 85 dana stigao umjesto Guidolina na mjesto trenera u Swanseaju, a baš mu je Giggs tada bio konkurencija. Ipak, čini se da stvari lagano dolaze na svoje što se tiče Velšanina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi