Ryan Giggs osuo paljbu po Ibrahimoviću

Zasmetalo mu ponašanje Šveđanina

Ryan Giggs osuo paljbu po Ibrahimoviću

Endin Čaušević

Manchester United sinoć je doživio težak poraz na gostovanju kod Chelseaja sa 4:0.

Crveni đavoli odigrali su vjerovatno najlošiju utakmici u dosadašnjem dijelu sezone. Navijači su nakon utakmice kritikovali igrače na lošoj predstavi, a oglasio se i nekadašnji igrač Uniteda, Ryan Giggs.

Velšaninu je zasmetalo ponašanje Zlatana Ibrahimovića nakon meča jer je Šveđanin šetao terenom, te se pozdravljao s igračima Chelseaja. Ibra je s jednim od njih razmijenio dres, te se počeo smijat.

"Kada izgubite sa 4:0 onda je u redu da čestitate protivniku, svojim navijačima na podršci i odmah nakon toga treba da odje*ete s terena. Ne smijete stati na centru smijati se i mijenjati dresove s igračima koji su vas upravo ponizili", rekao je Giggs, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne shvatam zaista ovaj potez Ibrahimovića, on me razočarao. Da nisam tužan ovako vjerovatno bih se i ja smijao ovoj igri Manchester Uniteda, ali je meni previše stalo do tog kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi