S Grbavice osudili ponašanje navijača koji su vrijeđali čelnike N/FSBiH

FK Željezničar se oglasio saopštenjem

S Grbavice osudili ponašanje navijača koji su vrijeđali čelnike N/FSBiH

Iz FK Željezničar oglasili su se saopštenjem za javnost povodom ponašanja pojedinaca na utakmici odigranoj u srijedu protiv Širokog Brijega na Grbavici.

Na meti pojedinaca, podsjetimo, našli su se čelnici N/FSBiH, što su iz Željezničara oštro usudili naglašavajući da se radi o njihovim sportskim prijateljima koji su do sada više puta pomagali rad kluba.

"Ovom prilikom želimo istaći da je N/FSBiH do sada više puta pomogao rad kluba i da predstavljaju naše sportske prijatelje. S druge strane razumijemo rezigniranost navijača kluba koji su svjedoci analiza sudijskih stručnjaka da je naš klub znatno oštećen u posljednjih nekoliko utakmica neprimjerenim i nepravovremenim sudijskim odlukama gdje ćemo se kao klub institucionalno zajednički sa Savezom boriti protiv takvih devijacija", poručili su sa Grbavice.

Također je istaknuta nada da će, u skladu s navedenim, zajednički ustrajati kako bi se takmičenje provodilo u fer i sportskom duhu, a time i navijači vratili na stadione.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Željezničara i Širokog Brijega je završena bez pobjednika i bez golova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi