S obilježjem BiH besplatan ulazak u Zetru

Podržimo rukometne Zmajeve!

S obilježjem BiH besplatan ulazak u Zetru

E. Škorić

Rukometna reprezentacija BiH u nedjelju će u Zetri odigrati revanš susret baraža za odlazak  na Svjetsko prvenstvo 2013. godine u Španiji protiv jake selekcije Njemačke.

Rukometni Zmajevi u prvom su susretu u Stuttgartu teško poraženi. Naravno, skoro je nemoguće očekivati čudo i pobjedu sa 12 i više golova razlike, ali iz Rukometnog saveza imaju cilj osvjetlati obraz nacije, odigrati dobru utakmicu i, kako tako, pobijediti Njemačku.

 

Našim rukometašima je, unatoč svemu, treba podrška u nedjelju. Tako su iz RSBiH odlučili da ne naplaćuju ulaznice djeci i ženama, kao niti muškarcima koji budu nosili bilo kakvo obilježje Bosne i Hercegovine.

 

Susret se igra u nedjelju s početkom u 13:30 sati u Zetri. Svjetsko prvenstvo je, jasno nam je svima, izgubljeno, ali bar možemo pokazati, po ko zna koji put, da smo uz svoju reprezentaciju i onda kada je najteže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.