S pripremama počela i mlada reprezentacija BiH
FOTO: nfsbih.ba

S pripremama počela i mlada reprezentacija BiH

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u hotelu „Brotnjo“ u Čitluku i počela je pripreme za predstojeće utakmice, piše službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Na stadionu „Krehin Gradac“ odrađen je trening, a selektor Darko Nestorović imao je na raspolaganju sve igrače osim Nikole Jelisića koji će se saigračima pridružiti danas.

Prijateljski susret sa Crnom Gorom mladi reprezentativci BiH će odigrati 5. juna u 17.30 na stadionu „Bare“ u Čitluku, dok je kvalifikacioni meč sa Norveškom na programu 13. ovog mjeseca u 16 sati u Drammenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.