S Tušnja poslali poruku Čeliku: "Izroni starČe za one što te vole..."

Sloboda Zeničanima čestitala rođendan

S Tušnja poslali poruku Čeliku: "Izroni starČe za one što te vole..."

E. Škorić

NK Čelik danas slavi 75. rođendan, ali je suočen sa najgorim scenarijom i izbacivanjem u Prvu ligu Federacije BiH.

Odlukom Takmičarske komisije da prekine sezonu zbog pandemije koronavirusa, najviše su pogođeni Čelik i Zvijezda 09, koji sele u niže rangove zbog najlošijeg plasmana na tabeli.

Sada se aktualizirala priča o mogućoj promjeni odluke, proširenju lige na 14 klubova što bi značilo ostanak Čelika i Zvijezde, ali sve i da se to desi, Zeničanima neće biti dovoljno jer nisu dobili licencu za igranje u Premijer ligi u sezoni 2020/21.

I dok se suočava s gomilom vlastitih problema, zenički premijerligaš slavi 75 godina od nastanka, a na adresu Bilinog polja stigle su i mnoge poruke podrške.

"Izroni starČe za one što te vole! Sretan 75. rođendan!", objavila je FK Sloboda na zvaničnom Instagram profilu i tako se na neki način solidarisala sa "bratom po boji".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad035
Puna podrska iz Tz
7 1
goku_iz_sirokog
Podrška iz Sirokog, bolje da igra Celik nego ovi ko Olimpik i sl. sto nemaju stadion i navijače
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi