S Wengerom se ne može: Perez napušta klub zbog njega!

Lucas Perez odlazi

S Wengerom se ne može: Perez napušta klub zbog njega!

Midhat Šljivak

Napadač Arsenala Lucas Perez želi da napusti ovaj tim.

Barem tako tvrdi njegov agent Rodrigo Fernandez Lovelle, koji je istakao kako se s menadžerom Topnika Arseneom Wengerom jednostavno ne može raditi.

"Nema službenih ponuda za njega. Ako ih bude, otići će, jer nema šanse za igru dok je Arsenea Wegnera tu. Želi igrati za veliki tim i bez obzira na to ko će biti menadžer na kraju sezone, Lucas će otići", rekao je njegov agent.

Španski napadač se povezuje s ekipom Milana.

"Milan je veliki klub i iako nismo nikad razgovarali s njima, to bi bio odličan izbor za njega. Lucas pod svaku cijenu želi otići, jer nije sretan u Arsenalu. Nije ni dobio pravu šansu za igru", istakao je Lovelle.

Perez je ove sezone odigrao samo 18 utakmica za Arenal. Većinu mečeva je počeo s klupe, a uspio je da postigne sedam golova i da upiše šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Član Topnika je postao je na ljeto prošle godine iz Deportiva za 20 miliona eura.

U karijeri je još igrao za PAOK, Karpaty, Dynamo Kijev i Rayo Vallecano.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi