Trener Željezničara je imao svoj šou

Sa Osimom na press konferenciji nikada nije dosadno

Midhat Šljivak

Trener FK Željezničar Amar Osim bio je veoma raspoložen na press konferenciji pred meč protiv NK Čelik.

Osim je uvijek bio poznat po veoma zanimljivim izjavama, a tako je bilo i danas na press konferenciji, gdje je poprilično nasmijao prisutne novinare.

Govorio je Osim o predstojećoj utakmici, ali je isto tako imao šta da kaže i novinarima. Veoma mu se žurilo, a to je jasno i istakao riječima: To, to...

Tako je u svom stilu Amar Osim završio još jednu press konferenciju.

Osim: Vakat je i da se odigra jedan meč lijep za oči

Trener Plavih sa Grbavice je o utakmici sa Čelikom koji se igra sutra od 17 sati rekao:

"Ne očekujem da će se Čelik doći braniti. Imaju dosta dobrih igrača u napadu, pa je šteta da se brane. Ipak je to veliki klub. Očekujem otvorenu utakmicu, prošla je također takva bila. Vakat bi bio da se odigra jedna utakmica koja je prijatna za oči", istakao je Osim, te je dodao:

"Igrat će mladi Bajić na lijevom beku, otvorila mu se prilika, a ostali će igrati koji i inače igraju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na press konferenciji se pojavio i prvotimac Anel Šabanadžović koji se oprašta od Grbavice.

"Žao mi je što se opraštam od Grbavice, ali znam da idem na bolje. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu sutra i osvojiti bodove pred našim navijačima".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljani_zlatni
ZNATE DA NEMA TONA?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti