Sabahudin Jusufbašić ponovo na Piroti

Prvo pojačanje za Travnik

Sabahudin Jusufbašić ponovo na Piroti

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika koji su protekle sedmice startali sa pripremama za novu sezonu Prve lige Federacije dobili su i prvo pojačanje.

Naime, redove Vezira pojačao je dojučerašnji napadač Viteza Sabahudin Jusufbašić koji je već nosio dres Travnika, a iz kojeg je i otišao u Vitez gdje je proveo posljednju sezonu i pol.

Ovaj 26-godišnjak ponikao je u bugojanskoj Iskri, a nastupao je i za Čapljinu, GOŠK, Velež, te tuzlansku Slobodu.  U protekloj sezoni u  dresu Viteza upisao je 11 nastupao uz jedan pogodak i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jusufbašić je saradnju sa Vezirima dogovorio danas, a kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, nekoliko prvotimaca iz protekle sezonu vrlo blizu je dogovora sa čelnicima kluba te će Travnik prema svemu sudeći imati respektabilnu momčad u sezoni koja dolazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi