Sabella uigravao tim bez Aguera i Garaya

Problemi za Argentinu

Sabella uigravao tim bez Aguera i Garaya

Midhat Šljivak

Protivnik reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, selekcija Argentine, nastavila je s pripremama za Mundijal.

Selektor Gaučosa, Alejandro Sabella, imao je određenih problema na posljednjem treningu. Morao je uigravati ekipu bez napadača Manchester Cityja Sergija Aguera, te štopera Benfice Ezequiela Garaya.

Aguero je trening propustio zbog gripe, a očekuje se da će sjajni napadač propustiti narednih nekoliko treninga. Garay s druge strane ima problema s povredom mišića, te je radio odvojeno od ostatka ekipe.

Sastavi Argentine koje je uigravao Sabella:

Sergio Romero, Pablo Zabaleta, Martin Demichelis, Federico Fernandez, Marcos  Rojo, Fernando Gago, Javier Mascherano, Angel Di Maria, Rodrigo Palacio,  Gonzalo Higuaín i Lionel Messi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Drugi sastav:

Mariano Andujar, Hugo Campagnaro, Nicolas Otamendi, Jose  María Basanta, Augusto Fernandez, Lucas Biglia, Ever Banega, Enzo  Perez, Jose Sosa, Maxi Rodriguez i Ezequiel Lavezzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.