Šabić: Razgovarao sam sa Mušijom do kasno u noć, prate nas pehovi

Šef struke Mladosti za SportSport.ba

Šabić: Razgovarao sam sa Mušijom do kasno u noć, prate nas pehovi

S. Mlaćo

Tri utakmice - jedan bod, skor je FK Mladost na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH.

Jasno je da je zbog loših rezultata upitan i ostanak na klupi šefa struke Dobojlija Nermina Šabića.

Šabić je dan nakon utakmice otvoreno govorio za SportSport.ba.

"Nismo planirali da će sezona ovako krenuti. Već nakon prve utakmice stvorio se taj neki pritisak, a ono što je dobro jeste da je tek početak i da ništa nije izgubljeno. Možda smo i mi u novu sezonu krenuli preambiciozno", priča Šabić te dodaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo raditi. Moramo pokušti da izađemo iz krize. Nemamo sreće, prate nas pehovi, a igra uopšte nije toliko loša. Vidjet ćemo šta će se desiti do naredne utakmice, odnosno šta će odlučiti predsjednik Mušija. Sjedio sam sa njim i razgovarao do kasnu u noć, naravno da je i on priželjkivao bolje otvaranje sezone. Imali smo kući duele sa dva nova premijerligaša, ali moram istaći da su to veoma kvalitetne ekipe. Bili smo dominatni i to prvo kolo, kao i jučer, a iz jedne prave prilike Tuzla City nam je postigla pogodak. Imamo problema sa realizacijom, a bilo je i spornih situacija".

Mladost će u narednom kolu u goste Krupi.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edin7
opravdanja,opravdanja,opravdanja.....
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti