Sabit Alispahić i Petar Dodig novi igrači FK Sloboda!
Zlatan Nalić je odlučio da angažuje fudbalere koji su boravili na probnom radu. Trojica su zadovoljila njegove ukuse i postali su članovi FK Sloboda

Dogovorena saradnja

Sabit Alispahić i Petar Dodig novi igrači FK Sloboda! · Zvanično

M. Šljivak

Nakon što je dogovorena saradnja sa veznjakom Anelom Topuzovićem (22), FK Sloboda je zadnjeg dana prelaznog roka dovela još dvojicu fudbalera.

Kao što se i najavljivalo, novi članovi tuzlanskog tima postali su Sabit Alispahić i Petar Dodig.

Dodig je sa ekipom sa Tušnja dogovorio saradnju na godinu i po, dok će se uskoro znati i na koliko će ugovor potpisati i Alispahić.

Lijevi bek Alispahić uspio je da riješi papirologiju sa ekipom Metalleghea. Od jučer je slobodan igrač i ubrzo će uslijediti potpis ugovora sa Slobodom, gdje već igra njegov stariji brat Mehmed Alispahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Dodig dolazi iz hrvatskih Sesveta. Tamo je proveo proteklu polusezonu, a u karijeri je igrao još za Neretvanac i GOŠK iz Gabele.

Dodig igra na poziciji defanzivnog veznjaka i za Sesvete je odigrao ukupno 11 utakmica u protekloj polusezoni.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Sretno Sabe majstore. Iskrina škola nogometa !!!
1 0
Bosnian King1
Strasna pojacanja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi