Sablić: Bili smo rastrčaniji i željniji igre

Zadovoljstvo na Pecari:

Sablić: Bili smo rastrčaniji i željniji igre

S. Mlaćo

Široki Brijeg je jučer pružio sjajnu partiju te na svojoj Pecari savladao Željezničar 3:1.

Domaći su od početka bili bolji rival te na kraju zasluženo slavili, a navijači su na kraju svoje ljubimce pozdravili uz gromoglasan aplauz.

Trener Širokog Brijeg Goran Sablić nakon meča mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Čestitam momcima na dobroj utakmici i pobjedi. Željeli smo se pobjedom oprostiti od svojih navijača. Cijelu utakmicu smo bili rastrčaniji i željniji igre, te sam vidio dosta novih stvari. Bio je ovo jubilej i posljednja utakmica za Ivankovića, Vagner i Menalo na Pecari. Danas je stvarno dobar dan za Široki Brijeg, za nas i navijače. Čestike svima", kazao je Sablić poslije meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednjem kolu ove sezone Široki Brijeg će u goste Radniku iz Bijeljine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi