Sablić optimista pred Zrinjski i sretan zbog Menala

Široki spreman za hercegovački derbi

Sablić optimista pred Zrinjski i sretan zbog Menala

S. Mlaćo

Široki Brijeg i Zrinjski u subotu, 5. maja, na stadionu Pod Bijelim brijegom igraju jubilarni, 50. veliki derbi. „Plavo-bijeli“  sa Pecre će, u odnosu na protekle susrete, biti jači za oporavljene Luku Begonju i Luku Menala.

"Posebice sam radostan u ozbiljnoj konkurenciji nakon dugo vremena vidjeti Luku Menala, izgleda stvarno dobro. Nametnuo se svojim radom na posljednjim treninzima, u ozbiljnim je kombinacijama za nastup u derbiju, iako će vjerojatno utakmicu započeti na klupi", kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba Širokog Brijega Goran Sablić.

"Velikih nepoznanica između nas i Zrinjskog nema. Naš pristup bit će napadački, pokušat ćemo unijeti više agresivnosti i odgovornosti kako bi polučili pozitivan rezultat u borbi za treće mjesto. Naravno da pritom ne bio neuspjeh ni neodlučen rezultat, s obzirom da idemo na noge Zrinjskom koji se bori za prvaka, ali mi ćemo u derbiju gledati prije svega sebe i svoju poziciju. U utakmicu sa Zrinjskim moramo prenijeti stav iz dvoboja s Krupom, kada smo odigrali kompaktno i odgovorno i kada je realizacija napokon bila na razini", zaključio je Sablić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi