Sablić: Zaslužena pobjeda; Musa: Čestitam Širokom

Izjave trenera nakon susreta na Pecari

Sablić: Zaslužena pobjeda; Musa: Čestitam Širokom

Ekipa Širokog Brijega danas je porazila na domaćem terenu GOŠK sa 3:0 u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Širokog Brijega Goran Sablić imao je razloga za zadovoljstvo nakon susreta. 

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Kontrolisali smo meč skoro sve vrijeme. Dobro je kada otvorite meč sa pogotkom, a mi smo postigli dva. Moglo je i na poluvremenu biti tri razlike. Ponestalo je agresivnosti i ritma kod nas. Što smo htjeli to smo i ostvarili. Povreda Čabraje nas je zabrinula, nadam se da nije ništa ozbiljno. Mi se okrećemo narednom meču", rekao je Goran Sablić.

S druge strane, strateg GOŠK-a Slaven Musa je istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navikli smo da primamao golove na početku meča. Široki je bio bolji u svim segmentima, mi im možemo samo čestitati. Mi se okrećemo narednim mečevima i protivnicima protiv kojih možemo igrati po kvaliteti. Pokušat ćemo u naredna tri meča osvojiti što više bodova", rekoa je trener GOŠK-a Slaven Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi