Sabrina Buljubašić: Ponosni smo na uspješno okončanje pregovora

Musemić ostaje na klupi, u FK Sarajevo zadovoljni

Sabrina Buljubašić: Ponosni smo na uspješno okončanje pregovora

Adnan Beganović

Aktuelnog osvajača dvostruke krune, FK Sarajevo, s klupe će i u narednoj sezoni predvoditi Husref Musemić.

Nakon što je okončana sezona u žiži bosanskohercegovačke sportske javnosti bio je status Husrefa Musemića u FK Sarajevo, odnosno pregovori o novom ugovoru.

Kako je vrijeme odmicalo tako se u javnosti sve više špekulisalo o detaljima pregovora, no na kraju su se ipak stvari posložile i onako kako se očekivalo.

Musemić i Sarajevo su potpisali novi dvogodišnji ugovor, a nakon što su pregovori uspješno završeni svoje zadovoljstvo iskazala je i generalna direktorica aktuelnog osvajača dvostruke krune Sabrina Buljubašić.

"Još prije završetka sezone znali smo da želimo produžiti ugovor sa Musemićem i ponosni smo na uspješno okončanje pregovora. Na prvom sastanku dogovorena je većina uslova, ali naknadno je preostalo da se usaglasimo oko otkazne klauzule. Sretni smo što smo uspjeli pronaći sredinu na način da obje strane budu zadovoljne. Našem treneru želimo mnogo sreće u daljem radu i mnogo uspješnih rezultata“, izjavila je generalna direktorica FK Sarajevo za SportSport.ba.

Podsjetimo, Musemić će sutra izvršiti prozivku fudbalera i tada će zvanično početi pripreme za narednu sezonu. U narednoj sedmici Bordo tim će otputovati na pripreme u Sloveniji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Sve mozete tamo ta tri korumpirana kluba Koja suradzuje sa savezom I masetarima Sarajevo, Zrinjski, i ham Zeljo.. Nikad necete bit postena ekipa Kao Mostarski Velikan div. VELEZZZZ
0 12
Enchy
Mostar, opet si preskočio terapiju...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi