11

Komentari (11)

BeskoPDX
A gdje je onaj mali iz CZ ili Partizana, gdje vec igra?
karlhajncbrazzzo
Najbolje da ne gledaju blamažu.
Usamljeni Hashishar
Bio sam na tom stadionu zadnji put kad su igrali sa Amerikom. Sa kartom koja košta 50 dolara sve se vidi odlično tako da nema potrebe trošiti 100 dolara za "bolje" karte. Za standarde u Arizoni, gdje je prosječna plata za jednu osobu 4800 dolara (prije poreza i ostalih odbitaka) mjesečno, 50 dolara je ništa. U prevodu sa gore navedenom platom to ispadne oko 3 sata nakon poreza.
Usamljeni Hashishar
***oko 3 sata rada ****
Vitez
Samo i za cijene lazu nisu 165KM nego $200 pa ti sad prevedi u KM
user1605368976
Imaju koga i gledati počev od kriminalnog saveza ne stručnog štaba do balerina na terenu koji ne daju ni 10% snage na terenu.
Hasanaga
Ne bih nikog da potcjenim ali ova ekipa nece napuniti ni trecinu tribina. Daj boze da ih dodje sto vise i podrzi ove momke ali sumljam.
bhodzic
SumLJaj ti idalje
Secerko
@bhhodzic Sumljivac je to opasan.
Śmeker007
Ja nisam u BiH išao u skolu, al tvrdim da od 70-80% BH gradjana bolje pisem tj pricam, najbolji su mi oni nebi, nedam, neznam, mozesli, vidi hi, sumljaj itd sve zajedno bas ih briga ha ja :D Neshvatljivo mi je koliko smo nepismen narod..!
Lewa_9
Kakav naslov, hahaha, bas neko ide iz BiH u Kaliforniju da gleda prijateljsku utakmicu menadzerske F-selekcije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.