Sad je sve jasno: Vlasnik PSG-a otkrio da li će Neymar preći u Real

Oglasio se nakon mnogih špekulacija

Sad je sve jasno: Vlasnik PSG-a otkrio da li će Neymar preći u Real

Endin Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio napustiti redove Barcelone i svoju karijeru nastaviti u PSG-u koji je ovog igrača platio nevjerovatnih 222 miliona eura.

Neymar je tako postao najskuplji igrač u historiji fudbala, ali je mnoge iznenadio odlukom da Barcelonu zamijeni Parizom. Ipak, brazilski fudbaler želi da postane najbolji igrač svijeta i jasno je da će se to teško desiti dok svlačionicu dijeli sa Lionelom Messijem.

Međutim, iako je stigao tek prije nekoliko mjeseci u PSG odmah se počelo špekulisati o njegovom odlasku i to ni više ni manje nego u Real Madrid. Navodno, Neymar ima dogovor s Florentinom Perezom da zaigra za Kraljeve, a PSG bi, prema pisanju medija, trebao biti samo usputna stanica.

Ipak, vlasnik kluba iz Pariza, Nasser Al-Khelaifi odlučio je stati u kraj špekulacijama za Neymara. Naime, on je odlučio da se oglasi, te poruči da nema nikakve šanse da Brazilac zaigra u dresu kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Neymar u Real Madridu? Pa, to je nemoguće. Jednostavno nemoguće", poručio je vlasnik PSG-a.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi