"Sad znamo da se s Messijem za Zlatnu loptu takmiči Florentino Perez, a ne Cristiano Ronaldo"

Ibrahimović u svom stilu

"Sad znamo da se s Messijem za Zlatnu loptu takmiči Florentino Perez, a ne Cristiano Ronaldo"

E. Čaušević

Dodjela Zlatne lopte i dalje je u centru pažnje jer mnogi vjeruju da Luka Modrić nije zaslužio da osvoji ovu nagradu, a kritike je sada uputio i Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač je odlučio da se oglasi po pitanju dodjele Zlatne lopte i svojom izjavom je jasno dao do znanja da Modrić nije zaslužio da ova nagrada završi u njegovim rukama. Ibra je poručio da je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, najzaslužniji što je Modrić osvojio ovu nagradu, ali i Cristiano Ronaldo njih četiri dok je igrao za Kraljeve.

"Sada znamo da se s Lionelom Messijem za Zlatnu loptu takmiči Florentino Perez, a ne Cristiano Ronaldo kako se to ranije mislilo", poručio je Ibrahimović čime je izazvao razne komentare na društvenim mrežama.

Mnogi su saglasni sa Zlatanom i vjeruju da je Modrić daleko iza Messija i Ronalda, te da je Zlatna lopta otišla u njegove ruke kako bi se nekako na silu prekinula dominacija Argentinca i Portugalca. Međutim, mnogi su i iznenađeni komentarom Ibre, a posebno na račun predsjednika Real Madrida.

Top Komentari

zaki84
Ibrahimovic.... koja ljubomora.... Sta cu ti ja kad si u pogresnoj eri rodjen..... planinac
9 54
Ziky
nigdje se o Modriću ne piše više nego u bošnjačkim medijima hahahaha
6 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi