Sada je jasno ko je novi trener Reala: Kladionice ukinule ovu ponudu!
Solari je u prvi mah postavljen samo kao privremeni trener kluba, ali je nakon tri uzastopne pobjede bez primljenog gola očito 'kupio' predsjednika Florentina Pereza.

Florentino Perez je odlučio

Sada je jasno ko je novi trener Reala: Kladionice ukinule ovu ponudu!

Čini se kako je konačno poznato ko će zamijeniti Juliena Lopeteguija na klupi Real Madrida. 

Kladionice su proteklih dana često mijenjale kvotu kada je u pitanju nasljednik nekadašnjeg selektora Španije na klupi Reala, ali sada su odlučile da tu opciju potpuno izbace iz ponude jer je očigledno jasno ko će to biti.

Kvota na Santiaga Solarija je pala na vrlo niskih 1,50 a igrači su na njega čak 40 posto više tipovali nego na sljedećeg najtipovanijeg kandidata Arsena Wengera, pa su kladionice odlučile da ukinu ovu ponudu.

Podsjetimo, Solari je još uvijek privremeni trener Reala, ali se očekuje da će iz ovog kluba u narednim danima ozvaničiti saradnju barem do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, u konkurenciji za Lopeteguijevog nasljednika bili su između ostalog Antonio Conte, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Guti...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

avatar
Sve je dobro dok ne kiksa, cim izgubi gotovo mu je
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi