Sadik Špijodić novi fudbaler FK Sloboda

Stigao iz Holandije

Sadik Špijodić novi fudbaler FK Sloboda · Zvanično

Endin Čaušević

FK Sloboda počela je prije nekoliko dana pripreme za novu sezonu Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je napravio velike promjene u igračkom kadru, a s dovođenjem novih pojačanja još uvijek nisu završili. Sloboda je danas objavila da je Sadik Špijodić novi fudbaler ovog kluba.

Špijodić je vezni igrač, a prošao je omladinsku školu Groningena. U prethodnoj sezoni ovaj 23-godišnji igrač igrao je za VV Hoogeveen, no sada će karijeru nastaviti u dresu Slobode.

On je s tuzlanskim klubom dogovorio saradnju na dvije godine iz mogućnost da produži ugovor na još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sretan sam zbog dolaska i zahvalan sam ljudima iz kluba na povjerenju. Ovo je sigurno veliki klub i grad. Došao sam da se dokažem i nadam se da ću doprinijeti uspjesima tima", rekao je Špijodić na predstavljanju.

Špijodić je u prošoj sezoni za niželigaša Hoogeveen odigrao 30 utakmica, te je postigao 17 golova i upisao 12 asistencija.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AS83
Četvrta holandska liga... pravo pojačanje, nema se šta reći...
15 0
VelaHavle
HAHAHAHAHAHAHAH... Ugasite ih molim vas... Smajicu kljuc u bravu, Mile nek smota kablova
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi