Sadiković: Nisam želio pod svaku cijenu u inostranstvo

Novi član Mladosti za SportSport.ba

Sadiković: Nisam želio pod svaku cijenu u inostranstvo

S. Mlaćo

Redove FK Mladost Doboj Kakanj jučer je pojačao nekadašnji član Željezničara i mlade reprezentacije naše zemlje Damir Sadiković.

Sadiković je nakon zvaničnog razlaza sa Željezničarom trebao potpisati ugovor sa jednim timom iz Poljske, ali je taj transfer u posljednji čas propao.

Dobio je poziv iz bh. premijerligaša i jučer potpisao ugovor.

"Mladost ima malih problem sa povredama igrača iz veznog reda, stupili smo u kontakt i brzo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Poznajem dosta igrača i stručni štab već od prije tako da mislim da mi upoznavanje sa ekipom neće biti problem. Imao sam dogovor sa jednim ozbilnim klubom i dali su mi obećanje da će sve biti dogovoreno, ali na kraju se nije riješilo i ostao sam nešto duže bez angažmana. Nisam želio pod svaku cijenu ići u inostranstvo jer mislim da je pametnije da igram i dobrim igama se nametnem dobrom klubu", kazao je Sadiković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dotakao se i ambicija u redovima Dobojlija.

"Očekivanja su da zaigram što prije i dobrim partijama pomognem Mladosti, te sebi", dodao je 22-godišnji vezista.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije