Kapiten kadeta pred Srbiju

Sadiku: Dokle god postoje i teoretske šanse, nećemo odustati

E. Škorić

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju je poražena od Irske u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Nakon poraza od Njemačke i Irske, naše šanse za plasman među osam svedene su na minimum, no one ipak postoje.

Kapiten kadeta Rijad Sadiku kaže da, dok postoje ikakve šanse, naši momci probat će izboriti plasman u četvrtfinale.

"Čim postoje teoretske šanse, daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Treba nam pobjeda dva razlike i mislim da trebamo probati da ostvarimo što bolji rezultat, no Srbija je teška ekipa. Moramo se potruditi i dati sve od sebe", rekao je Sadiku, dodavši:

"Dokle god imamo šansi, nećemo se predati. Pokušat ćemo ući među osam najboljih".

"Takav je fudbal, nekada imamo sreće, nekad nemamo, no to je normalna stvar u fudbalu. Mi smo svi ovdje potencijalni A reprezentativci i svima nam je reprezentacija želja", zaključio je Sadiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi