Sadiku i definitivno zadužio dres novog kluba

Štoper pronašao novi angažman

Sadiku i definitivno zadužio dres novog kluba

A. Čaušević

Rijad Sadiku će i u novoj sezoni igrati u Premijer ligu kao što je SportSport.ba ranije i najavio.

Sadiku je danas i definitivno zadužio dres Rudar Prijedora i tako službeno postao novi član povratnik u najjači bh. rang.

SportSport je u srijedu najavio da će 21-godišnji štoper postati član Prijedorčana kada se vrate sa Zlatibora što se desilo danas.

Izdanak omladinskih selekcija Sarajeva se u BiH vratio na zimu 2020. godine iz Mouscorna, prvo je potpisao za Mladost, a zatim je jedno polusezonu bio i član mostarskih Plemića.

[facebook]https://www.facebook.com/rudarprijedorfk/posts/295511318792281[/facebook]

Rudari su tokom proteklog perioda angažovao nekoliko pojačanja, a među zvučnijim imenima je svakako Ajdin Redžić koji je stigao iz Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pripremama na Zlatiboru odigrano je nekoliko pripremnih mečeva, u posljednjem protiv Kolubare iz Srbije upisan je minimalan poraz 0:1.

Rudar Prijedor će generalku za novu sezonu imati u subotu na stadionu Grbavica protiv Željezničara, dok će u prvom kolu nove sezone gostovati Slobodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi