Potvrđeni pregovori: Sadio Mane odlučio novac investirati u francuski klub

Ulaže u četveroligaša

Potvrđeni pregovori: Sadio Mane odlučio novac investirati u francuski klub

E. Škorić

Napadač Liverpoola Sadio Mane namjerava da ulaže vlastiti novac u razvoj francuskog nogometnog kluba.

28-godišnji Senegalac od oktobra prošle godine pregovara o potencijalnom upumpavanuju novca u francuski Bourges Foot, koji se takmiči u 4. ligi.

Mane je spreman da uloži novac u izgradnju objekata i infrastrutuke, da se formira omladinski tim i stvori ženski tim kako bi ovaj klub dodatno napredovao.

"Odnosi i pregovori koje imamo sa Sadiom Maneom su ozbiljni", rekao je gradonačelnik Bourgesa Yann Galut francuskom mediju Le Berry Republicain.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On ističe da bi, da nije bilo koronavirusa, do sada već sve bilo kompletirano, ali sada se još čeka na konačan dogovor.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

malezija
To kad čovjek razmišlja, zna da pare ne može ponijeti na onaj svijet, mogu se samo nasljednici posvađati oko toga,ovako čini dobro djelo,respekt veliki za Manea.
3 1
Zoilomas
Da imaju bar neko dobro ime nego ....nabijem vas nogom , losa investicija mane moj.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi