Gospodski potez Parižana: Dočekuju Bayern, ali nisu zaboravili Safeta Sušića!

Čestitali mu rođendan

Gospodski potez Parižana: Dočekuju Bayern, ali nisu zaboravili Safeta Sušića!

E. Čaušević

Legendarni bh. fudbaler Safet Sušić danas proslavlja svoj 66. rođendan.

Sušić je ostavio veliki trag tokom svoje igračke karijere, a mnogi ga pamte po nevjerovatnim igrama u dresu Sarajeva i reprezentacije Jugoslavije, a kasnije i dok je nastupao za PSG.

Pape je ostavio neizbrisiv trag u dresu PSG-a gdje i danas prepričavaju neke od njegovih poteza i golova.

Iako Parižani večeras igraju revanš meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna nisu zaboravili na Sušića i čestitali su mu rođendan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Magični Sušić. Na današnji dan revanša četvrtfinala naš čarobnjak slavi svoj 66. rođendan. Želimo vam ugodan dan Safete", poručili su iz PSG-a.

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Sasvim je normalno da će čestitati svom najboljem igraču u historiji. ?⚜️
19 1
user1604593678
Joj degena jeste dosadni sa njim vise...ok znamo da ne igrao za Psg i znamo da je drugi najbolji njihov igrac u historiji i normala svake godine mu cestitaju rodjendan znamoooooo
3 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije