Sagna: Arsenal je cirkus
Foto. EPA

Bivši bek Topnika oštro govorio o klubu

Sagna: Arsenal je cirkus

S. Bošković

Bivši bek Arsenala nije birao riječi kad je danas na Sky Sport televiziji govorio o bivšem klubu.

Sagna je u Londonu proveo sedam godina, te odigrao 285 mečeva za Topnika, a smatra da je trenutno stanje u klubu cirkus.

"Čini se da je trenutno stanje u klubu potpuni cirkus. Ne zna se ko vodi klub, ko donosi odluke i čini se da igrači nemaju samopouzdanja na terenu", kaže Sagna, te dodaje:

"Ne znaju ko će biti naredni trener i to je veoma, veoma zeznuta situacija za klub. Prvo moraju da pronađu trenera koji će donijeti stabilnost u klubu jer u posljednjih sezona uvijek su bili igrači koji su odlazili na kraju iste i već dugo vremena nije bio slučaj da isti igrači duže vremena ostanu na okupu", rekao je bivši fudbaler Topnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je danas na Emiratesu poražen od Manchester Cityja rezultatom 0:3.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
U vrijeme arsena Wengera ,Arsenal je bio član te najjače "četvorke" u engleskoj ,iako nije dovodio gotove igrače,a eo sad imaju hrpu skupih i pretpkaćenih i opet loši .
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi